کوالکام در حال کار روی مودم 9205 LTE است؛ یک تراشه برای برنامههای اینترنت اشیاء (IoT) که نیاز به قدرت کم و شبکههای گسترده (LPWAN) دارد.
کوالکام اعلام کرد: «پردازندههای برنامههای کاربردی یکپارچه، از نیاز به یک میکروکنترلر خارجی برای بهبود هزینهی بهرهوری و امنیت دستگاه جلوگیری میکند».
همچنین این تراشه شامل قابلیتهای موقعیتیابی جغرافیایی مانند GPS، Beidou، Glonass و Galileo نیز میشود. از طرفی کوالکام تامین امنیت پایه در سطح سختافزاری از طریق قابلیت Qualcomm's Trusted Execution Environment یا «محیط اجرای امن کوالکام» را ممکن کرده است. پشتیبانی خدمات ابری نیز در دسترس است. فرستنده RF که از پهنای باند بین باندهای ۴۵۰ مگاهرتز تا ۲۱۰۰ مگاهرتز پشتیبانی میکند نیز در انتهای این مجتمع قرار گرفته است؛ غول تکنولوژی در اینباره میگوید: «این اولین تجاریسازی در فضای اینترنت اشیاء سلولی محسوب میشود».
بنا به اظهار کوالکام، مودم ۹۲۰۵ در مقایسه با سلف خود ۵۰ درصد کوچکتر و ارزانتر است و بهگونهی طراحی شده است تا مصرف انرژی را تا ۷۰ درصد در حالت غیرفعال کاهش دهد. توسعهدهندگان علاقهمند به استفاده از تراشه مذکور میتوانند به یک کیت توسعهی نرمافزار (SDK) مناسب، در زمان استفاده و سفارشیسازی برنامههای کاربردی برای استفاده در این پردازنده دسترسی داشته باشند. این کیت «از قبل یکپارچهشده» از پلتفرمهای ابری شاملAlibaba Cloud Link One، China Mobile OneNET، DTSTON DTCloud و Verizon ThingSpace نیز پشتیبانی میکند.
وییری ونگی معاون مدیر محصول در بخش اروپایی کوالکام گفت:
نوآوریهایی که در مودم Qualcomm 9205 LTE وجود دارد، برای پشتیبانی بیش از ۶ میلیارد دستگاه IoT مورد انتظار با قدرت کم و اتصال به شبکه گسترده تا سال ۲۰۲۶ بسیار مهم است. فناوری LTE IoT پایه و اساس چگونگی کمک اتصال 5G به اتصال عظیم IoT است و ما این فناوریها را برای مشتریان در سراسر جهان عرضه میکنیم تا در ایجاد راهحلهای نوآورانه به آنها کمک کنیم؛ این کمکرسانی میتواند به تغییر صنایع و بهبود زندگی مردم کمک کند».
طبق گفته وییری ونگی، این تراشه در ۱۵ ماه گذشته در حال توسعه بوده است و اکنون بیش از ۸۰ مجوز در اختیار دارد که بیش از ۱۱۰ طرح در حال تکمیل و تایید یا در مراحل نهایی طراحی است. انتظار میرود که طرحهای مبتنی بر این مودم در سال ۲۰۱۹ در دسترس تجاری قرار بگیرند.
در خبرهای مرتبط، ماه گذشته کوالکوم، اسنپدراگون ۸۵۵ پلتفرم تلفن همراه را معرفی کرد. جدیدترین تراشه در این خانواده به یک مودم X50 5G برای هر دو فرکانس زیر ۶ گیگاهرتز و mmWave، پشتیبانی از Wi-Fi 6، ماژولهای آنتن QTM052 و موتور هوش مصنوعی نسل چهارم کوالکام AI مجهز شده است.
.: Weblog Themes By Pichak :.